KadanZ Cycling Coaching & Training voor renners

Close

Natalie van Gogh tweede in UCI1.1 Ronde van Overijssel

Natalie won en verdiende de prijs van de strijdlust. Dit samen met de tweede plek voelde voor haar aan als een overwinning en dat mag wanneer je zo goed presteert op dit hoge niveau!

We hebben haar leren kennen als iemand die veel sterke eigenschappen heeft. Ze zegt wat ze denkt, maar is ook erg trouw. Ze cijfert zichzelf gemakkelijk weg voor een ander. Ze communiceert sterk en ze houdt ervan om een gerichte taak uit te voeren - maar denkt daar wel eerst goed over na. Ze is een echte teamplayer én -builder, waardoor de gunfactor voor haar, van degene die haar kennen, erg hoog is.

Ze presteert al heel wat jaren op hoog niveau en is absoluut ouder dan de gemiddelde renster in het peloton. Ondanks dat presteerde ze het om vorig jaar haar eerste klassiekerwinst te boeken in de Ronde van het Ronostrand en afgelopen jaar groeide ze door naar de absolute top. Kan je op deze leeftijd nog van een doorbraak spreken? Wij vinden van wel. Ze reed op vrijdag 1 mei zonder enige twijfel de beste wedstrijd uit haar leven in een sterk bezette UCI1.1-koers en werd beloond met een tweede plaats en de prijs voor de strijdlust. We kijken even naar de top 10 en zien daar indrukwekkende namen, die zich niet zomaar laten verslaan. In de sprint verliezen van Lauren Kitchen is geen schande.

1 Lauren Kitchen (Hitec) 2 Natalie van Gogh (Parkhotel) 3 Anouska Koster (Rabo) 4 Ellen van Dijk (Boels-Dolmans) 5 Monique van de Rhee (De Jonge Renner) 6 Roxane Knetemann (Rabo) 7 Kirsten Wild (Hitec) 8 Anna Knauer (Rabo) 9 Chantal Blaak (Boels-Dolmans) 10 Ilona Hoeksma (Parkhotel).

Prachtige tweede plaats. Parkhotel op het podium naast Hitec en Rabo.

Winnares door haar strijdlust.

Opzetten van de kopgroep, tussensprint.

Weer op kop in de ontsnapping. Renster rijden graag met haar weg omdat ze altijd haar werk doet.

De eindsprint was zwaar en lang. Ze heeft alles gegeven.

Bedankt nog voor je lieve Tweetje:

Ik wil & bedanken voor hun geloof in het feit dat ik dit kan en hun inzet om dit mogelijk te maken.

Loading...
Loading...