KadanZ Cycling Coaching & Training voor renners

Close

Stormachtige resultaten

Niet iedereen had het naar zijn zin in de wedstrijden dit weekend. Ben je net niet sterk genoeg, dan zijn dit lastige dagen. Weinig finishers en dus zeer zware omstandigheden in de storm. Heel blijven is dan alleen al veel waard, met het oog op de rest van het seizoen. Toch wisten sommige renners van KadanZ zich te onderscheiden. Hier een fotoreportage van deze koersen:

Floris Gerts wint de laatste rit in de Tour de Normandië (UCI 2.2). Met een solo van ruim 15 km bleef hij de ploegentijdrit van de concurrenten voor (Jetse Bol reed zich leeg voor de ploeg), die benauwd werden voor hun klassement. Floris was gebrand op een overwinning in deze meerdaagse. Hij moest geduldig blijven tot het laatste moment. Soms een hele belangrijke kwaliteit.

Jordi Sloof rijdt van waaier zes naar de kopgroep in Omloop van de Veenkoloniën. In de kopgroep komt hij dan iets tekort, hoewel hij nog een veelbelovende aanval plaatste met zeer sterke renners om hem heen. Jordi reed een ongeloofelijk gemiddelde van 327 watt over 3 uur. Zijn groei is bijna niet voor te stellen. Hij wordt uiteindelijk zeer verdienstelijk 5de.

Natalie van Gogh is in vorm. Ze verpulverde haar 5 min powerrecord op één van de klimmetjes in Gent-Wevelgem. Ze zat in de kopgroep met teamgenoot Janneke Ensing. Natalie werd zeer verdienstelijk 7de. Ongelooflijk sterk gereden! Al haar arbeid en doorzettingsvermogen betalen zich uit!

Sjoerd Kouwenhoven rijdt in Volta Alentejo Liberty Seguros en zat voor de zoveelste keer in de kopgroep, 1 km voor de streep werden ze teruggepakt en zijn teamgenoot maakt dan de sprint mooi af.

Olga de Boer werd nog 5de in Huijbergen. Harm-Jan Hovenkamp reed top 20 in zijn eerste zware klassieker van dit seizoen tussen de amateurs. Nog meer verhalen, te veel om op te noemen. Iedereen heeft gestreden voor wat ze waard zijn. Prachtig om op terug te kijken. En: iedereen is nog heel!

 

Loading...
Loading...