KadanZ Cycling Coaching & Training voor renners

Close

Aafke Eshuis & Kadanz Cycling

Aafke Eshuis & Kadanz Cycling.

We zijn erg trots om bekend te kunnen maken dat Aafke Eshuis het team van Kadanz Cycling komt versterken. Natuurlijk zal zij atleten van KadanZ gaan coachen maar voor ons betekent zij veel meer dan alleen een coach. Op alle vlakken in het bedrijf zal zij haar expertise inzetten om zo samen nog sterker te kunnen worden. We stellen haar even voor.

In 2010 rondde Aafke Eshuis de Master Bewegingswetenschappen af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze koos voor de afstudeerrichting ‘Sport’ en volgde alle inspanningsfysiologie gerelateerde vakken. Vervolgens behaalde zij haar bachelor in de Fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds 2015 is Aafke werkzaam als fysiotherapeut bij Annatommie MC in Rijswijk.

Doorgestroomd vanuit het langebaan schaatsen blijkt het wielrennen een sport te zijn waar Aafke haar energie en doorzettingsvermogen goed in kwijt kan. Vanaf 2009 is ze actief als eliterenster bij ploegen als Swabo, Specialized DPD, Team Ibis Cycles en Parkhotel Valkenburg. Dit leidt tot onvergetelijke wielerjaren met enkele prestaties om trots op te zijn. 

‘Zelf sporten blijft mooi, maar nog sterker aanwezig is mijn passie om sporters te begeleiden, te adviseren en naar een hoger plan te tillen. Elke wielrenner heeft een eigen verhaal met daarbij persoonlijke doelen. Door middel van een individuele benadering wil ik het beste in een sporter naar boven halen. Na jarenlange ervaring als coach bij Webtrainer ben ik klaar voor een frisse start bij KadanZ Cycling. Norbert, Peter en ik zitten duidelijk op één lijn, zowel op sporttechnisch vlak als persoonlijk is er een goede klik, waardoor ik erg veel zin heb in deze samenwerking.’

Loading...
Loading...