KadanZ Cycling Coaching & Training voor renners

Close

Jetse Bol wint na jaren als professional weer Olympia's Tour

Jetse Bol schrijft historie door Olympia's Tour voor de derde keer te winnen.
 
Jetse kwam na een goede ploegentijdrit en zijn gewonnen etappe in de gele leiderstrui. Gedurende de dagen daarna heeft zijn ploeg Cyclingteam Join-S de Rijke de koers gecontroleerd. De tijdrit van zaterdagmorgen zorgde nog voor een spannend slot omdat zijn naaste belager Bob Schoonbroodt tot 6 seconden genaderd was. De laatste etappe in Rijswijk gaf geen verschil in het klassement en zodoende werd Jetse voor de dere keer winnaar van Olympia's Tour.
 
Een prachtige prestatie van Jetse, die terugkeerde naar continentaal niveau na zijn jaren bij Rabobank/Blanco/Belkin. De geboren hardrijder en winnaar moest op zoek naar een nieuwe ploeg. Dat Cyclingteam Join-S de Rijke een goede keuze is bleek wel uit de teamspirit van de ploeg tijdens Olympia's Tour. De gehele ploeg heeft zijn steentje bijgedragen aan de overwinning van Jetse.
 
Sinds deze winter wordt Jetse getraind door KadanZcycling. In opbouw naar het seizoen werd gekozen voor een geleidelijke verbetering met als piekmoment mei. Het verleden heeft geleerd dat Jetse competitie nodig heeft in combinatie met gerichte trainingen om naar topconditie te groeien. Dat alles nu op zijn plek valt is geen vanzelfsprekendheid en komt vooral door zijn doorzettingsvermogen en geloof in eigen kunnen. Ook op momenten van onzekerheid over zijn toekomst als renner heeft hij nooit het hoofd laten hangen en heeft hij zich voor de volle 100% ingezet. De benen hebben gesproken en wat de toekomst zal brengen... dat zien we later wel. Deze overwinning is er in ieder geval één om in te lijsten!
 
Foto's: Koch Productions,Ton Carnas.
 
Loading...
Loading...